Walle&Walle® is opgericht in mei 2020 vanuit een voorliefde voor klassieke alledaagse producten en is in slechts 18 maanden tijd uitgegroeid tot het snelst groeiende online portemonnee merk van Nederland. Waar zal Walle&Walle® staan in 2022?

HOE HET ALLEMAAL BEGON…

Opgericht door 2 broers met een voorliefde voor alledaagse producten met een luxe en klassieke stijl, maar een ergernis dat deze klassieke alledaagse producten niet voldoen aan de efficiëntie en het gemak dat we gewend zijn in onze moderne wereld. Met hun enorme verlangen en ambitie om een onderneming te starten zijn ze deze ergernis gaan omzetten in een doel om de alledaagse klassieke producten te herstructureren met het principe van efficiënte en gemak dat voldoet aan de behoeften van deze moderne wereld.

THE WALLET SIMPLIFIED.

In mei 2020 begonnen we met het herstructureren van de klassieke billfold portemonnee tot een portemonnee die zijn klassieke stijl behoudt, maar is geherstructureerd voor efficiëntie en gemakkelijk gebruik. Het moest een portemonnee worden die alle benodigde betaalmiddelen van de huidige tijd met zich mee kan dragen maar tegelijkertijd minimalistisch, dun, praktisch en stijlvol is. Daaruit kwam de Walle Wallet®. En dat bleek een succes te zijn. In slechts 18 maanden zijn er meer dan 10.000+ Walle Wallets verkocht in Nederland & België en is de collectie uitgebreid naar meerdere mannen en vrouwen portemonnees die ontworpen zijn vanuit hetzelfde principe.