Walle&Walle® is in mei 2020 opgericht vanuit eenliefde voor klassieke alledaagse producten en is in slechts 3 jaar tijd uitgegroeid tot het snelst groeiende online portemonnee merk van Nederland & België. Waar staat Walle&Walle® in 2023?

 

HOE HET ALLEMAAL BEGON...

Opgericht door 2 broers met een voorliefde voor alledaagse producten met een luxe en klassieke stijl, maar de ergernis dat deze klassieke alledaagse producten niet de efficiëntie en het gemak bieden die we in onze moderne wereld gewend zijn. Met hun enorme verlangen en ambitie om een bedrijf te starten, begonnen ze deze ergernis om te zetten in een doel om alledaagse klassieke producten te herstructureren met het principe van efficiëntie en gemak dat voldoet aan de behoeften van deze moderne wereld.

 

PORTEMONNEE VEREENVOUDIGD.

In mei 2020 begonnen we de klassieke portemonnee te herstructureren tot een portemonnee die zijn klassieke stijl behoudt, maar geherstructureerd is met het oog op efficiëntie en gebruiksgemak van de huidige tijd. We wilden dat het een portemonnee werd die alle noodzakelijke betaalmiddelen van vandaag in zich draagt, maar tegelijkertijd minimalistisch, dun, praktisch en stijlvol is. Hieruit werd de Walle Wallet® geboren. En het is een succes gebleken. In slechts 12 maanden werden er meer dan 10.000 Walle Walle verkocht in Nederland en België, en is de collectie uitgebreid met verschillende portemonnees voor mannen en vrouwen die volgens hetzelfde principe zijn ontworpen.